Áronomnak

 

Áron 3 hónapos amikor ezt írom. Szeretném elmesélni neki születése történetét, mesélni arról hogyan érzem magam új anyaként, illetve milyen hétköznapi kalandokat élünk át a mindennapjainkban.

Igazi huszonéves munkamániásból lettem full-time anyuka és nagyon élvezem. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen eseménydús napjaink lesznek s csak úgy telnek majd a napok egymás után. Nem unatkozunk, minden napra jut valami izgalom, valami új felfedezni való, kis sírás, sok kacagás és némi idő apával is.

Szerettem terhes lenni. Óriási izgalommal vártuk a mi kis tündérünket. Annyira vártam, hogy megölelhessem, hogy odabújjon hozzám, hogy érezzem azt a csodás kisbaba illatát! Most, hogy itt van, szeretjük, aggódunk érte és kezdjük érteni mit jelent határtalanul, önzetlenül és feltételek nélkül szeretni valakit. Ezt a kis lényt, akit mi szerkesztettünk - és igen jól sikerült - a mi kicsi Áronunkat.

Picúrom - nem tudom mikor fogod ezt olvasni, de remélem élvezni fogod, hogy beleláthatsz kicsit a fejembe és megtudsz magadról sok olyan dolgot amire nem emlékszel már. :)